top of page
foto 1.webp

Plak & Klik PVC
Functioneel & Stijlvol

De expert in o.a. visgraat PVC vloeren in uw regio met 10.000 m2 voorraad

Vloeren: Welcome

PVC vloeren zijn de laatste jaren steeds populairder geworden en wij snappen dat wel. PVC heeft namelijk ontzettend veel voordelen. Naast het feit dat pvc vloeren verrassend betaalbaar zijn, zijn ze ook gemakkelijk in onderhoud, natuurgetrouw en ontzettend sterk.

 

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe vloer, dan is een plak pvc vloer zeker het overwegen waard. Een plak pvc vloer is niet alleen heel stijlvol, maar ook erg functioneel. Dat maakt onze pvc collectie voor iedereen toegankelijk. De unieke kern en de sterke toplaag beschermen je vloer optimaal tegen krassen, vlekken en waterschade. Plak pvc is bovendien perfect voor vrijwel iedere woonstijl. Wat je unieke stijl ook is, je vindt altijd een passende kleur.

Plak PVC Vloeren

Vloeren: Text
foto 9.webp

Jarenlang woonplezier

Wij besteden aandacht aan uw vloer, zodat deze er strak en netjes in ligt. Hierdoor hebben we een hoge klanttevredenheid. Wilt u jarenlang woonplezier hebben van uw vloer? Vraag dan een offerte aan via onderstaande knop of neem contact met ons via email of telefoon. Wilt u zowel uw vloer als trap laten bekleden? Geef dit aan bij het opmerkingenveld.

Bezoek onze showroom

Het uitzoeken van een nieuwe vloer is een belangrijk moment, de vloer is namelijk vaak de basis van iedere woning. Stairs4All geeft u graag advies bij het uitzoeken van de juiste vloer voor uw woning. Maak een afspraak met onze vloerspecialist en kom snel een kijkje nemen in onze showroom. De koffie staat voor u klaar!

✔️ Het beste advies op maat 

✔️ Vloeren van topmerken & topkwaliteit 

✔️ 20 jaar garantie

✔️ +10.000 m2 voorraad

Openingstijden Showroom

Dinsdag - Donderdag: 10:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur

Zondag & Maandag: gesloten

Wat on

Wat onze klanten zeggen...

Scherm­afbeelding 2023-04-18 om 18.36.08.png
foto 2.webp
bottom of page