top of page
Stairs4All cover photo.png
S4A LEDactie.png

Wat is er allemaal mogelijk bij het renoveren van uw trap?

9ab4719f-df77-41cc-bf32-21d030d391d0.JPG

 

Ontdek de mogelijkheden van een traprenovatie

 

Als u besluit om uw trap te renoveren, dan zijn er tal van mogelijkheden. Denkt u bijvoorbeeld aan het bekleden van de zijkanten van de trap (in ons vakgebied heet dit de 'wangen') of het integreren van LED verlichting onder de traptredes.

 

Stairs4All komt vooraf de trap inmeten en kan direct met u alle mogelijkheden bespreken voor uw traprenovatie.

Indien u LED verlichting wilt in de trap, zullen wij kijken naar de mogelijkheden waar we de stroom voor de LED Verlichting vandaan kunnen halen, belangrijke details die vooraf duidelijk moeten zijn om verrassingen te voorkomen.

 

Overzettreden

 

Een overzettrede wordt geplaatst op de bestaande traptrede. Hierdoor ontstaat er weer een veilige trap, met de uitstraling die u wenst. Een overzettrede is opgebouwd uit meerdere lagen. een toplaag en een HDF drager. De toplaag van onze overzettreden zijn van Laminaat, PVC of Vinyl.

De levensduur van de overzettreden is afhankelijk van de omstandigheden en het topmateriaal dat u kiest om uw trap te renoveren. Stairs4All kan u adviseren welke overzettreden in uw situatie het meest geschikt is.

46.png

 

Stootborden

De stootborden worden ook wel schopborden genoemd en zijn de verticale delen op de trap. De stootborden bevinden zich aan de achterkant van de traptreden. U kunt ervoor kiezen om de stootborden in dezelfde kleur als de traptrede te nemen, maar u kunt ook kiezen voor een contrasterende kleur, bv. wit of zwart.

 

Ook is het mogelijk om de stootborden te renoveren met ander materiaal dan de overzettrede om een luxe, speelse of dynamische uitstraling te creëren.

 

Wangen

Met de wangen van de trap bedoelen wij de zijkanten van de trap. U kunt deze laten zoals ze zijn, of u kunt er voor kiezen om deze te schilderen. U kunt er ook voor kiezen om deze mee te nemen in de renovatie van de trap. Stairs4All kan deze wangen namelijk ook bekleden met Laminaat of PVC panelen.

De wangen bestaan uit twee delen, een zijkant en een bovenkant. De wangen worden gemonteerd zonder al te veel naden en kieren, zodat na de renovatie de wangen uit één geheel zijn gemonteerd. Er is volop keuze in de kleuren en designs. Zo kunt u net als bij de stootborden ervoor kiezen om de wangen in dezelfde kleur als de traptreden te nemen, maar u kunt ook kiezen voor een afwijkende kleur. Dit geldt ook voor de afwerking aan de bovenzijde van de wangen.

90.png
IMG_4941_edited.jpg

 

Onderzijde trap

Bij een open trap wordt ook de onderzijde van de traptreden meegenomen in de renovatie. De afwerking van de onderzijde verschilt per product waarmee u uw trap laat renoveren.

 

Zo heeft een overzettrede met PVC een andere afwerking voor de onderzijde van de open trap dan een overzettrede van laminaat.

Benieuwd wat de mogelijkheden en kosten zijn voor een open trap? Vraagt u dan vrijblijvend een offerte aan en wij komen bij u langs voor een inmeting en advies.

 

LED verlichting

LED verlichting geeft uw trap niet alleen een hele mooie uitstraling, het is ook heel erg praktisch in het donker. Met LED verlichting is er veel mogelijk en afhankelijk van de sfeer die u wilt creëren. Zo kunt u er voor kiezen om de LED-verlichting te monteren onder de traptreden, in de wangen, in de stootborden of in de trapleuning. 

IMG_5530_edited.jpg

 

Trapleuningen

Om de renovatie compleet af te maken, kunt u er voor kiezen om ook te trapleuningen mee te nemen in de renovatie van uw trap. 

 

Dit zijn de meest exclusieve leuningen die Stairs4All kan bieden. Topkwaliteit met een unieke blinde bevestiging tussen houder en leuning. Deze trapleuningen zijn verkrijgbaar in ronde, vierkante en platte uitvoering, zowel recht als gebogen.

 

Deze zwarte stalen trapleuning zal een tijdloze en een zeer exclusieve uitstraling aan uw trap geven!

De trapleuning en trapleuninghouders worden voor u op maat gemaakt en geleverd in een een matzwarte poedercoating met een fijne antislip structuur. Dit zorgt voor een extra goede grip, zodat je de trapleuning ook met vochtige handen kunt vertrouwen tijdens het gebruik van de trap.

 

Vloer

Wilt u in de hal of op de overloop een vloer die mooi past bij uw trap? Stairs4All heeft veel ervaring in het leggen van vloeren. Wij leggen de vloer en sluiten deze naadloos aan op de trap.

 

Door de vloer aan te laten sluiten bij de trap creëert u een rustig geheel. Wilt u meer weten over onze vloerenservice? Neemt u dan een kijkje op onze pagina VLOEREN.

IMG_6315 2_edited.jpg
bottom of page