top of page
Parramatta dryback warm brown1.webp

Bekijk onze uitgebreide collectie
PVC vloeren

Bekijk de uitgebreide collectie van Floors4All PVC vloeren

 

Hieronder ziet u onze uitgebreide collectie PVC vloeren. De vloeren zijn in diverse verbanden beschikbaar: visgraat, Hongaarse punt, rechte stroken en tegels. Wij hebben zowel plak en klik PVC vloeren in onze collectie.

Heeft u vragen of wilt u advies? Neemt u dan vooral contact met ons op.

Dit kan via telefoon of via het contactformulier.

 

PVC Visgraat Vloeren

Stairs4All Traprenovatie heeft een uitgebreid assortiment PVC overzettreden met bijpassende stootborden in diverse kleuren en decors en altijd met dezelfde hoge kwaliteit. Maak vrijblijvend een adviesafspraak en onze trapspecialisten tonen u graag onze unieke collectie.

FloorLife

De warme en rijke uitstraling van hout vindt u prachtig terug in onze rustige en natuurgetrouwe visgraat pvc-vloer (EIR). Deze vloer is verkrijgbaar in zes kleuren, variërend van beige tot donkergrijs. De stroken zijn afgewerkt met een extra matte toplaag van 0.55mm.

 

Plinten

We kunnen hoge MDF plinten leveren bij uw vloer in hetzelfde decor als de vloer, in twee wit tinten, antraciet of zwart. De plinten zijn in de hoogtes 7, 9 en 12 cm verkrijgbaar.

 

Egaliseren

Als u kiest voor een plak PVC vloer, hou er dan rekening mee dat deze eerst gelegaliseerd dient te worden. Ook dit is geen probleem voor onze vakmannen en kunnen wij voor u verzorgen.

bottom of page